A StrandPark Üdülőközpont Zrt.

Ügyfélszolgálata 

hamarosan megkezdi

on-line tevékenységét.


Balaton,
saját Strand és Park


Balatoni élmények elsődlegesen, a legközvetlenebb módon, saját partszakaszon: saját strand és park áll a StrandPark Társasház vevőinek rendelkezésére, korlátozásoktól mentesen!

A StrandPark ingatlanfejlesztési project egyik különlegessége, hogy nem csak saját strandot kínál, hanem a strand melletti ősfás parkban árnyékos területeket is.

A fejlesztési koncepció teljes egésze kifejezetten a vízpartot kedvelők számára tervezett módon egy önálló, magántulajdonú közvetlen vízparttal rendelkező meglévő ingatlan területén valósul meg, melyen ősfás park található.

A StrandPark Üdülőközpont területén mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő üdülés lehetőségét – elérhető áron

Vissza az oldalra

Gyermekbarát
strand és park


A StrandPark ingatlanfejlesztési project tervezése során kifejezett szempont volt a kellemes körülmények megteremtése gyermekek számára a társasház területén.

A StrandPark Üdülőpark területén gyermekbarát strandlépcső, játszótér, és gyermek napozók kerülnek kialakításra.

A StrandPark Üdülőpark területén vízisporteszközök tárolása is lehetséges.

Vissza az oldalra

Keszthelyi-öböl, Balatonberény


A StrandPark Társasház a festői Keszthelyi-öböl egyik legkellemesebb, csendes és nyugodt településén, Balatonberényben található, közvetlenül a Balaton partján.

Balatonberény a legelső település Keszthelyről indulva Budapest irányába, a Balaton partján, a Zala folyó torkolatának közelében, a Kis-Balaton vonzáskörzetében. A StrandPark Társasház a település nyugodt, mégis központi részén helyezkedik el, a közelben minden szükséges rendelkezésre álló infrastruktúra megtalálható. Keszthely közelsége alapvetően határozza meg Balatonberényben a nyaralás minőségét is, hiszen a nyugodt, csendes környezetből kilépve Keszthely nyüzsgő városába érkezve kulturális és szórakozási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Keszthelyen minden szükséges nagybevásárlás is elvégezhető a hazai és nemzetközi élelmiszerláncok helyi üzleteiben, valamint színvonalas barkács, bútor és kertészeti áruházak is találhatóak helyben.

Hévíz közelsége meghatározó lehet azok számára, akik költséghatékonyan szeretnének részesülni a hévízi gyógyfürdők áldásaiból anélkül, hogy Hévízen kereskedelmi szálláshely szolgáltatást kellene igénybe venniük. Balatonberényből indulva a Hévízi Tó akár negyed óra alatt is megközelíthető a 76-os főút Keszthely városát elkerülő szakaszán haladva, közvetlenül Hévízre tartva.

Gépjárművel, az M7 autópályán haladva Budapestről 2 órán belül kényelmesen megközelíthető Balatonberény, mely nem közvetlenül az autópálya vonala mellett helyezkedik el, így az autópálya zaj és környezet-szennyező hatása nem érvényesül a településen.

Jelentősen előnyös megközelíthetőségi szempont továbbá, hogy a StrandPark Társasház közelében található a felújított Balatonberényi Vasútállomás, ahonnan a vasútvonal 2018 évben befejezett felújításának köszönhetően vonattal mindössze 2 óra 19 perc alatt lehet eljutni Budapestre, a Déli pályaudvarra átszállások nélkül, főidényben óránként-kétóránként induló korszerű vonatokkal.

A Balatont körbevevő hivatalos kiépített kerékpárút a StrandPark Társasház előtt halad közvetlenül Keszthely irányába, így a kerékpáros turizmus kedvelői is megtalálhatják számításukat.

A FLY BALATON nemzetközi leszállási joggal rendelkező repülőtér a StrandPark Társasháztól közel negyed óra alatt közelíthető meg gépjárművel.

Vissza az oldalra

StrandPark Társasház


A StrandPark ingatlanfejlesztési project jelentős előnye, hogy a jelenleg is létező, meglévő épület műszaki tartalmú fejlesztését követően kerülnek átadásra az egyes önálló, külön bejáratú üdülő egységek, melyek az ingatlan-nyilvántartásba önálló társasházi albetétenként kerültek külön-külön bejegyzésre a StrandPark Társasház egyes szintalaprajzain feltüntetett, végleges, a tényleges helyrajzi számokat tartalmazó módon.

A szerződéskötési folyamat során tisztelt Vevőink – más, újépítésű projectek összehasonlításban – azzal jelentősen megnyugtató biztonsági és időbeli előnnyel rendelkeznek, hogy a fejlesztéssel érintett ingatlanok nem egy távoli jövőben esetlegesen megvalósuló zöldmezős beruházás keretén belül kerülnek létrehozásra, hanem tisztelt Vevőink megvalósulási kockázat nélküli, fizikailag és jogilag is létező ingatlanok tulajdonjogát vásárolják meg a szerződéskötés során, és ezt követően a Társasház felújítási munkálatainak befejeztével veszik birtokukba legkésőbb 2019 év II. negyed-évében.

A StrandPark Társasház épülete, illetve a mai napon is fizikailag ténylegesen létező, kiválasztott üdülők személyesen is megtekinthetőek az Értékesítési Iroda munkatársaival egyeztetett időpontban a helyszínen, így tisztelt Vevőink az általuk kiválasztott üdülőt a helyszínen is felmérhetik.

Vissza az oldalra

Épület szintalaprajzok


StrandPark Társasház – tényleges szintalaprajz, önálló ingatlanok alaprajzi áttekintése

A StrandPark Társasház szint-alaprajzain feltüntetett helyrajzi számok nem tájékoztató jellegűek, hanem a végleges helyrajzi számokat ábrázolják.

A StrandPark Társasházban minden egyes üdülőegység önálló helyrajzi számmal rendelkező önálló ingatlanként kerül bejegyzésre az ingatlan-nyilvántartásba, a Társasházakról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően, azaz minden egyes üdülőre vonatkozóan külön-külön tulajdoni lap kerül nyilvántartásba vételre, ill. megnyitásra.

A StrandPark Társasházban megvásárolt egyes önálló ingatlanok önálló tulajdonjogot jelentenek, így azok korlátozás nélkül elidegeníthetőek és terhelhetőek, azaz az ingatlan-nyilvántartásba a későbbiekben bejegyzésre kerülő leendő tulajdonosuk azokkal szabadon, korlátozások nélkül rendelkezhet.

A StrandPark Társasház társasházközösséget Alapító Okirata szerint a külön tulajdonban álló egyes önálló ingatlanok, azaz az önálló tulajdont képező társasházi albetétek megnevezése az ingatlan-nyilvántartás szerint ”üdülő”.

Vissza az oldalra

Apartman alaprajzok


StrandPark Társasház – önálló albetéti alaprajzok

A StrandPark Társasházban alapvetően kétféle alaprajzi típusú, ill. elrendezésű üdülő választható a tényleges vevői igényeknek megfelelően:

• STUDIO megnevezésű üdülőegységek, átlagosan 22 m² alapterületűek, őszi értékesítési bevezető vételáruk 9 880 000 Ft.-tól kezdődik.

• DUPLEX megnevezésű üdülőegységek, átlagosan 44 m² alapterületűek, őszi értékesítési bevezető vételáruk 19 400 000 Ft.-tól kezdődik.

A StrandPark Társasházban fentiek okán az önálló albetétek területe a továbbiakban már nem változtatható, azonban a DUPLEX típusú üdülőket megvásároló kedves vevőknek lehetőségük van annak eldöntésére, hogy üdülőjük 1 vagy 2 bejárattal rendelkezzen, valamint a vizes helyiségek eltérő funkcióinak megválasztására is, továbbá az esetleges válaszfalak kiépítésére és esetleges további műszaki igények megadására.

Vissza az oldalra